Webinaarissa 8.2.2022 Anuirmeli Sallamo-Lavi

Tampereen Ufon webinaarin valokeilassa ti 8.2.2022 on kirjailija, suomentaja, selvänäkijä ja henkiparantaja Anuirmeli Sallamo-Lavi. Anuirmeli on toiminut Suomen spiritualistisen seuran aktiivina, tuonut Suomeen kansainvälisiä meediovieraita ja pitänyt selvänäköistuntoja. Moni tuntee Anuirmelin myös Diana Gabaldonin koko kirjallisen tuotannon suomentajana. Tuotannon keskiössä on Matkantekijä (Outlander)-saaga.

Kuvassa Anuirmeli päällään puolalaisen torimuijan palttoo. (Kuvaaja: Marja Seppälä)

Anuirmeli kirjoittaa parhaillaan esoteerisen trilogiansa toista osaa: Venäläisen mystikon savukerasia ilmestyy Basam Booksilta helmi-maaliskuun vaihteessa 2022. Olethan jo tutustunut trilogian ensimmäiseen osaan? Puolalaisen torimuijan palttoo tapahtuu Krakovassa, Kotkassa ja Vääksyssä! Trilogian henkilöt tekevät matkaa paitsi ajassa ja paikassa myös ihmisyydessä, itsensä ja elämän ymmärtämisessä.

Miksi aikamatkailu esiintyy toistuvasti Anuirmelin tuotannossa ja suomennoksissa? Onko Anuirmelillä paranormaaleja kokemuksia? Liity mukaan kaikille avoimeen webinaariin, jossa on myös mahdollisuus keskusteluun.

Tiistai 8.2.2022. Webinaarista on saatavilla tallenne.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s