Matti J. Salon webinaarit (2019), Bosnian pyramidit ja maagiset mysteerit 1-2

Kirjailija ja rakennusmestari Matti J. Salo on Suomessa monilla mittareilla parhaiten perehtynyt Bosnian pyramidien salaisuuksiin.

Tampereen Ufo r.y. ja Matti J. Salo järjestivät kaksi webinaaria, 8.1. ja 5.2.2019, joiden tallenteista löydät tiedot sivulta tampereenufo.fi/aineistot/

Lisätietoa webinaarin asiantuntijasta

Kirjailija ja rakennusmestari Matti J. Salo vieraili vuonna 2014 ensimmäisen kerran Bosnian pyramideilla, jotka tohtori Sam Osmanagich oli löytänyt vuonna 2005. Esimerkiksi Bosnian Aurinkopyramidin ikä on radiohiiliajoituksen mukaan noin 30 000 vuotta, eli vanhempi kuin Egyptin pyramidit. Lisäksi Pyramidilaaksoksi kutsutulta alueelta ja sen läheisyydeltä on löydetty mm. kivipalloja ja megaliittikylä. Pyramidit lähettävät kosmista energiaa. Miksi virallinen tiede ei vieläkään hyväksy löytöjä pyramideiksi? Näitä ja muita aiheeseen liittyviä teemoja on käsitelty webinaareissa.

Matti J. Salolta on julkaistu 2018 samanniminen kirja: Bosnian pyramidit ja maagiset mysteerit. Kirja sisältää tekstin sekä suomeksi että englanniksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s