Webinaari 9.1.2018: Oliko Rauni-Leena Luukanen tähtien lähettiläs?

Rauni-Leena Luukanen-Kilde (1939 – 2015) oli ehkä laajimmin kansainvälisesti tunnettu suomalainen ufologi.  Hän esitelmöi suurille yleisöille parapsykologiaa ja ufoja käsittelevissä tilaisuuksissa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Hän kertoi esitelmissään mm. energiasta, kehostairtautumisista ja ufokontakteista.

Tapani Koivula tunsi Rauni-Leena Luukasen henkilökohtaisesti ja seurasi hänen elämäänsä sen monissa käänteissä lähempää kuin moni muu kollega. Tampereen UFO ry:n webinaarisarjassa ”Tapanin tarinat” saimme näkemystä Rauni-Leenan elämänvaiheisiin sekä hänen uskomattoman arvokkaaseen panokseensa rajatiedon tienraivaajana Suomessa.

Tiistai 9.1.2018 klo 19.00 – 20.30. Webinaarista on saatavilla tallenne.

Tapanin_tarinat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s