Olli Pajula

Olli Pajula (Suomi, 1945) on Exopolitics Finland -sivun verkkovastaava. Hän on filosofian maisteri (biologia, Oulun yliopisto). Olli on toiminut assistenttinä Oulun yliopiston biologian osastolla, biologian, maantieteen, anatomian ja fysiologian opettajana monilla tasoilla (viimeinen: Oulun ammattikorkeakoulun terveys- ja sosiaalipalvelun korkeakoulu) sekä projektipäällikkönä ja terveydenhuolto- ja hyvinvointiprojektien suunnittelija Oulun ammattikorkeakoulussa (eläkkeellä vuodesta 2005).

Olli Pajula
Olli Pajula

Olli on kiinnostunut kielistä (italia, espanja, englanti, esperanto, saksa, ruotsi), matkoista ja musiikista. Hän on ollut Tuiran kamarikuoron laulajana ja laulajana (toinen basso) Oulun kaupunginteatterin oopperoissa. Ollilla on ollut elinikäinen kiinnostus maailmankaikkeuteen ja ufologiaan. Hän rakensi oman kaukoputken (Newton-tyyppisen).

Olli on tutkinut sieppauksia regressiivisellä hypnoosilla. Olli matkusti Peruun, Columbiaan ja Boliviaan (1989 – 1999) kolme kertaa (kaksi kertaa oppaana ryhmille, jotka ovat kiinnostuneita UFOilmiöistä). Hän on myös tunnettu puhuja Suomessa ja on valinnut ULTRA-lehden vuoden parhaan vaihtoehtoisia aiheita käsittelevän kirjan. Olli Pajula on Exopolitics Institute -neuvoston jäsen ja Exopolitics World Network – järjestön jäsen.